Hoe kan jij helpen?

Op deze pagina kan je lezen wat jij kan doen om ons te helpen. Hoe jij een deel van deze school en van deze familie kan worden. Zonder de steun van onze sponsors zouden we nooit zo ver gekomen zijn. We zijn hen dan ook voor altijd dankbaar!

Wij staan erop dat we kunnen garanderen dat elke euro die wij ontvangen van onze sponsors ook effectief naar de school gaat. Wij werken bewust niet met een online-betalingssysteem via de website omdat deze transactiekosten aanrekenen. Indien je wenst te sponsoren vragen we dan ook om dit via een overschrijving te doen. Onderaan deze pagina vind je alle betalingsgegevens terug.

Ga een peterschap aan

Om onze leerlingen een handje te helpen bij de betaling van hun schoolgeld zijn we steeds op naar peters of meters. Wij bieden zowel individuele als groepspeterschappen aan. U kiest zelf het gewenste bedrag!

We berekenen onze bedragen telkens op wat de school effectief nodig heeft. We doen geen winst op onze peterschappen! 

Financiële bijdrage aan projecten

Op onze projectenpagina geven we weer welke projecten op dit moment in uitvoering zijn. U kan ons helpen door een financiële bijdrage te doen!

Organiseer een activiteit 

Wij zijn telkens in de wolken wanneer mensen voor ons acties op touw zetten! Sensibilisering vinden we zeer belangrijk, indien mogelijk zullen we dus ook zeker zelf aanwezig proberen zijn!

Wordt vrijwilliger in Ghana

Wil je de handen uit de mouwen steken in Ghana? Dat kan. Wij helpen je graag verder met de nodige info. We vragen enkel een kleine bijdrage voor accommodatie en voeding, geen administratieve kosten.

Nodig ons uit voor een lezing of workshop

Sensibilisering is zeer belangrijk voor ons! Wij zetten ons in om alle leeftijden een gepast aanbod te bieden. In ruil is een klein centje zeker welkom, maar dit is zeker geen verplichting.

 

Neem deel aan onze activiteiten

Geregeld zal je ons vinden op markten, festivalletjes of onze eigen activiteiten. De opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar onze school!

Fiscaal attest

Wanneer het totaal van jouw giften/sponsoring aan onze organisatie jaarlijks minimum €40 bedraagt, heb je recht op een fiscaal attest. Hiervoor vragen wij jouw adres en rijksregisternummer op. Het attest zal je worden toegestuurd door A.M.I.E. vzw in het jaar volgend op de gift(en), op tijd voor je belastingaangifte voor het afgesloten fiscale jaar. De belastingvermindering bedraagt 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag.

Let op: je kan enkel een attest verkrijgen indien je via overschrijving betaalt!

Betalingsgegevens

Alle donaties kunnen op volgende bankrekening gestort worden. Voel je vrij om ons te contacteren indien er nog vragen zijn rond een sponsoring of gift.

Naam:                    A.M.I.E. vzw

Iban:                      BE35 9793 2610 7537

Bic:                         ARSPBE22

Mededeling:         Akwaaba Asuadei (eventueel kan je bijkomend een specifiek project of peterschap vermelden )